fbpx

Apartament tineresc amenajat cu influente scandinave

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

In acest apartament de 49 metri patrati principala cerinta a fost obtinerea unei amenajari cat mai functionale, tinand cont de configuratia spatiului – o singura camera ce trebuia impartita cat mai eficient posibil.

Deschide Galeria

Beneficiara si-a dorit o locuinta moderna, luminoasa si primitoare, cu multe spatii de depozitare, inclusiv un loc pentru a stoca anvelopele automobilului. Au fost inlocuite instalatiile invechite, cu un plus de atentie pentru cele electrice prin aducerea a mai multor corpuri de iluminat pentru fiecare functiune in parte. Pentru a face spatiile mai luminoase, s-a folosit mult alb, bejuri si griuri discrete, cu o baza de laminat care echilibreaza cromatic camerele. Accentele colorate de albastru atrag atentia si creeaza puncte de interes pentru fiecare zona in parte. O parte din mobilier a fost realizat pe comanda dupa schitele designerului.

Delimitarea dintre bucatarie si living se face printr-o zona de luat masa, care iese in evidenta prin corpurile de iluminat cu design industrial.

Pentru bucatarie s-a conturat o amenajare cat mai functionala posibil. Mobilierul a fost dispus pe o singura latura, incorporand si electrocasnicele, per ansamblu creand o imagine compacta si unitara. Frontul de lemn natur al dulapurilor aduce o nota de eleganta amenajarii, reducand din caracterul tehnic al bucatariei; intre corpuri s-au folosit placi de faianta tip Metro albastre, iar la nivelul pardoselii o gresie stil patchwork prin care se delimiteaza vizual bucataria de restul incaperii. Spoturile asigura un iluminat uniform, iar benzile LED montate sub dulapurile superioare aduc plusul de lumina necesar atunci cand se gateste.

Zona de dormit a fost realizata printr-o partitie si o platforma inaltata. Albastrul tematic creeaza un ambient calm si odihnitor. Functiunea este redusa ca dimensiune, dar bine optimizata pentru a integra si un birou si rafturi pentru carti si bineinteles patul. Platforma asigura si spatii de depozitare. Pentru a mentine costurile reduse, s-a optat pentru draperii care sa ofere intimitatea necesara unui astfel de spatiu.

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...