Apartament tip loft, ideal pentru burlaci

Ce anume face un apartament sa fie ideal pentru burlaci? Unii sunt de parere ca aerul boemm usor industrial sau minimalist, condimentat cu un bar in living si mobila putina, dar masiva sunt indicatorii unei case preponderent masculine. Altii considera ca o bucatarie slab dotata si dezordinea sunt atributele unui apartament de burlac. Adevarul de data aceasta nu este la mijloc. Un apartament de burlac este adesea un loc care emana libertate, independenta, forta si bun gust. 

Deschide Galeria

Loftul prezentat in imaginile de mai sus a fost realizat de biroul PMK+Designers in Taiwan. Intr-adevar, linia generala este una industriala, observati aspectul nefinisat al tavanului, lampile suspendate si modul in care sunt montate lampile, care imita banalul circuit in serie invatat la orele de fizica. Poate cel mai elegant detaliu sunt usile culisante care se deschid spre veranda unde a fost amenajat un splendid loc de citit sau de servit o cafea in dupa-amiezile linistite. 

Baia este conceputa urmand linii drepte, un blat masiv din marmura cu chiuveta incoporata si oglinzi mari si inalte. In casa, prizele sunt montate in podea, un detaliu interesant de observat, insa poate ar fi fost de preferat sa fie incorporate mai bine si sa aiba acelasi nivel cu pardoseala. Scaunele care incercuiesc masa de dining sunt din metal si pluta, o combinatie relativ noua, dar care arata foarte bine. 

Desi evident masculin, acest apartament nu duce lipsa de accesorii feminine, cum ar fi oglinda cu picior din living, preferinta pentru perne albe pe balcon si plantele prezente in intreaga casa. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole