Apartamentul unui tanar amenajat modern cu tuse de rosu

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajarea pe care ti-am pregatit-o astazi este una curajoasa cu motive geometrice si tuse indraznete de rosu. Hai sa vezi in detaliu cum a fost gandita amenajarea acestui apartament de 2 camere.

Deschide Galeria

Spatiul este locuit de un tanar energic, cu un stil de viata activ. Astfel, designerul a conturat o amenajare potrivita nevoilor beneficiarului, cu zone functionale, spatii de depozitare si accente de rosu integrate in diferite proportii, de-a lungul intregului apartament.

Suprafata apartamentului nu este foarte mare, de aceea, in zona de zi, bucataria si cu livingul formeaza un tot unitar pentru a crea spatialitate si un plus de luminozitate. Abordarea este simpla, in spirit minimalismului nordic, dar cu bogate texturi si finisaje care personalizeaza placut amenajarea.

In living, motivul geometric se regaseste din belsug, prin designul corpurilor de mobilier, al scaunelor, al masutei de cafea sau al imprimeului tapetului. Pana si dispunerea dulapurilor nu pare intamplatoare.

S-au folosit nuante neutre, alb si tonuri de gri precum si esente de lemn natur. In living, rosul isi face putin simtita prezenta; il vom gasi intr-o proportie mai generoasa la nivelul bucatariei. Aici, dulapurile principale vin cu un front rosu intens, in combinatie cu griul celor suspendate. Spatiul dintre dulapuri este placat cu un panou din sticla, iar blatul echilibreaza cromatic intregul decor.

Trecerea intre living si bucatarie se face discret printr-un loc de luat masa. Tapetul se opreste acolo unde incepe zona bucatariei. De remarcat si felul in care este integrat iluminatul artificial, in special in spatiul bucatariei: o trecere treptata de la spoturi incastrate in tavan, la un corp pentru iluminat general si mai apoi, la corpul suspendat ce directioneaza lumina chiar pe centrul mesei. Astfel, acest sector al camerei, unde lumina naturala patrunde foarte putin, are parte de un iluminat eficient.

Dormitorul putea fi de-a dreptul banal, daca nu ar fi fost acele panouri decorative tridimensionale montate pe peretele cu patul. Excelenta idee si bineinteles ca si acest panou contine rosu. Restul spatiului este simplu, cu piese care ajuta la o depozitare variata, vezi comoda, corpul de langa fereastra sau dulapul pentru haine de langa usa.

Rosul ajunge si in baie. Pe un fundal cu mult gri inchis, dar si bej si alb, pata de culoare a radiatorului. Contrastul culorilor, jocul oglinzilor, al sticlei de la usile cabinei de dus si al spoturilor transforma aceasta baie intr-una surprinzatoare.

Design: Zawicka

Reclama

Articole noi

Renovarea unei locuințe. Cât costă renovarea unui apartament cu 2 camere

Renovarea unei locuințe poate fi o adevărată provocare, însă...

Pompa submersibilă casnică și industrială

Pompa submersibilă casnică, așa cum sugerează și numele, este...

Amenajare contemporana – Casa de 100 mp pentru o familie tanara

Construita pe o structura de parter plus etaj, casa...

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...