AproZar – „sediul central” al jocurilor de societate

Daca am incerca sa dam o definitie pub-ului AproZar (fosta Ceainarie Tabiet) am putea spune cu certitudine ca este “sediul central” al jocurilor de societate.
AproZar se afla in zona Piata Unirii, pe Strada Culmea Veche la numarul 2, iar locatia dispune si de o terasa si un atelier unde se tin cursuri de arte plastice pentru copii si adulti.
Board games-uri precum Activity, Colonistii din Catan, Ticket To Ride, Dixit sau Alias sunt doar cateva din multele jocuri pe care cei de la AproZar le pun la dispozitia celor care vor sa-si petreaca timpul liber impreuna cu prietenii in lumea de poveste a jocurilor de societate.
Mihnea Radulescu, unul dintre proprietari, ne-a spus in legatura cu specificul acestei locatii ca: “ne-am propus sa oferim oamenilor mai mult decat o simpla iesire in oras. Fie ca este vorba de o seara dedicata jocurilor de societate, unui concert, unei piese de teatru sau unui concurs, oamenii care viziteaza Ceainaria Tabiet au ocazia sa relationeze si sa socializeze intr-un mod diferit.”
Din punct de vedere al decorului putem spune ca acesta reflecta conceptul locatiei, mai exact joaca si voia buna. Spatiul, de 200 de metri patrati, este foarte colorat si vesel, iar in aceste imbinari de elemente se poate observa un stil foarte personal, pozitiv si jucaus. Pe pereti sunt expuse multe puzlle-uri, cutii de joc, tablouri, harti, poze cu clientii si alte decoratiuni, unele cumparate iar altele primite cadou de la clienti.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole