AproZar – „sediul central” al jocurilor de societate

“Cel mai mult ne-au influentat dorintele clientilor, ne-am mai inspirat si din unele jocuri de societate si, in general, din activitatile pe care le intreprindem” ne-a mai spus Mihnea despre modul cum s-a amenajat aceasta locatie.
Activitatile gazduite de AproZar sunt foarte diversificate. Aici se organizeaza de la seri tematice de board games, concerte, concursuri, spectacole pentru copii, seri de improvizatie, stand-up comedy sau teatru, pana la cursuri de arta, ateliere creative si vernisaje.
In viitorul apropiat evenimentele se vor muta pe terasa. Este de la sine inteles, deoarece vara aproape ca s-a instalat si ar fi pacat sa nu se profite de ea.
Mihnea ne-a mai povestit, legat de cursurile care se tin in atelierul ceainariei ca: “am observat tendinta oamenilor de a investi (in primul rand timp) in hobby-urile lor. Acum trei ani am inceput sa organizam cursuri de arta si ateliere creative in AproZar (fosta ceainarie Tabiet). Conceptul dezvoltandu-se rapid am hotarat sa separam partea de ceainarie si sa formam o noua firma care sa se ocupe exclusiv cu organizarea activitatilor artistice.
Pe site-ul artandhobbystudio.ro puteti gasi programul atelierului. Aici lucreaza profesori specializati in diverse domenii – arta plastica, design vestimentar si de interior, handmade sau dezvotare personala/psihologie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole