Aranjamente florale originale pentru Paste

Florile au puterea de a trezi un decor din monotonie, de a-l colora si de a-i aduce prospetime. Iar primavara este unul din anotimpurile cele mai bogate in flori si parfumuri imbietoare. De la ghiocei, la zambile, narcise si lalele, toate ne aduc o stare de bine atunci cand le avem in casele noastre, in ghivece, vaze sau sub forma de aranjamente florale. 

Deschide Galeria

Si pentru ca sarbatoarea de Paste se apropie, ce decor mai simplu si mai frumos poti alege decat cel cu flori bogate, colorate care sa parfumeze casa si sa decoreze masa speciala de Paste.

Daca va place sa mestesugariti, puteti sa va realizati dumneavoastra acasa propriile aranjamente florale. Puteti folosi coaja de ou pentru micile plante suculente. Cofrajul de oua poate fi folosit si el intr-un mod original, adaugand cateva plantute si mici bucati de licheni pentru un aspect proaspat. 

Puteti opta pentru un suport original creat dintr-o ceasca sau ceainic pe care nu il mai folositi in bucatarie. Cu cat mai colorat cu atat mai bine. Nu uitati de iepurasi; desi un simbol occidental, pentru un aranjament delicat de Paste va fi o optiune potrivita.

O alta idee este sa creati un aranjament cu flori si oua vopsite pe care sa il asezati pe masa in zilele de Paste. Puisorii pufosi, galbeni pot completa acest tablou simpatic. Fiti creativi si utilizati recipiente de orice fel, bol, vaza, ghiveci, o stropitoare (pentru un aranjament mai complex).

Citeste si despre: modele de aranjare pentru masa de paste

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole