fbpx

Arhitectul Victor Grosu lansează Interior Design Business School: primul și singurul curs de business în design interior din România

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Piața de design interior din România este în continuă dezvoltare: numărul specialiștilor crește de la an la an, iar interesul publicului larg pentru domeniu este tot mai mare. În acest context, arhitectul Victor Grosu a decis să pună bazele primului curs de antreprenoriat din România dedicat profesioniștilor din domeniu.

Cu o experiență de 20 de ani, Victor Grosu este arhitect, designer de interior, creator de concepte HoReCa de succes, antreprenor, vlogger și prezentator TV. Are o echipă de peste 20 de specialiști și gestionează anual peste 30 de proiecte în România și internațional, atât pe zona HoReCa (prin brandul Grosu Art Studio) cât și pe nișa de rezidențial premium, prin brandul Hype Project.

În cursurile Interior Design Business School, arhitectul prezintă în mod transparent sistemul de business pe care îl folosește pentru a genera venituri anuale de 1 milion de euro ca designer de interior în România:

„Am decis să creez IDBS pentru a împărtăși cu colegii de breaslă toate informațiile pe care le-am acumulat, pentru ca nimeni să nu mai riște repetarea acelorași greșeli. În cursurile și manualul IDBS descriu în mod deschis fiecare element din sistemul meu de lucru. Aceste informații nu există absolut nicăieri, sunt acumulate exclusiv din experiența mea personală – am testat în toți acești ani mai multe scheme și tipuri de abordare, și am studiat mult timp sistemele de lucru folosite de colegii din afară”, explică arhitectul Victor Grosu.

Interior Design Business School nu este un curs de design interior, ci un curs despre modul de gestionare a unei afaceri în acest domeniu. Cursul pune la dispoziție celor interesați întreg know-how-ul unei afaceri de succes și este structurat în 11 episoade + 1 episod bonus, disponibile online pe platforma idbs.ro. Informațiile prezentate acoperă toate componentele unui business: partea financiară, juridică, administrativă, organizațională, aplicate pe modelul specific unei afaceri în design interior. Fiecare episod este dedicat unei secțiuni: de la creare și strategie la promovare, lucrul cu echipa, comunicarea cu clienții și meșterii, prima întâlnire, organizarea și managementul timpului șamd.

IDBS se adresează oricărui profesionist din arhitectură sau design interior, indiferent că este student, angajat sau are deja o firmă în domeniu de câțiva ani, fiind conceput ca un instrument extrem de practic.

Eu nu am nimic de ascuns, eu cred în sharing is caring: dacă te voi ajuta să înțelegi cum stau lucrurile, vei deveni mai bun, vei deveni puternic, iar dacă toți suntem puternici, schimbăm împreună industria și tuturor, inclusiv mie, ne va fi mai ușor să activăm în acest domeniu. În episoade, folosesc exemple reale din proiectele mele și împărtășesc informații și sfaturi pe care nu le-am spus absolut nimănui, niciodată. Spun inclusiv cât cer pe un proiect și cum se poate ajunge la această sumă lucrând în România”, precizează Victor Grosu.

Interior Design Business School nu se limitează la cursurile video, ci își propune să creeze o comunitate de specialiști împreună cu care să genereze o schimbare pozitivă pe piața din România, prin evenimente și întâlniri cu circuit închis destinate membrilor. Pe platformă sunt disponibile și resurse utile specialiștilor, în format tipărit: Model de Contract de Servicii în Design Interior, Model de Brief de Design Interior, Model de Ofertă de Design Interior.

Cursul poate fi achiziționat începând cu data de 8 septembrie, iar episoadele vor fi disponibile de pe 15 septembrie. Primele 100 de achiziții beneficiază de o reducere early-bird de 20%.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.idbs.ro.

Reclama

Articole noi

Amenajare cu accente de rosu pentru un apartament de 2 camere si 34 mp

Designerii de la Caroline Art au mai creat o...

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...