fbpx

Arhitectura moderna – raft amenajat in interiorul unor trepte

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Domeniul arhitecturii se afla intr-o continua dezvoltare. Unul dintre motivele pentru care designerii si arhitectii cauta sa inventeze noi forme si functii ale obiectelor este optimizarea spatiului de locuit. Acesta este si cazul acestor trepte in cadrul carora au fost incluse niste rafturi pentru carti. O idee atat de simpla si inteligenta pe care totusi nu am mai vazut-o materializata pana acum.

Deschide Galeria

Vazute din fata aceste trepte sunt unele aproape normale, ele faciliteaza accesul spre dormitorul situat la mansarda. Pe partea din spate a treptelor se afla rafturile.

Intreaga cladire in care sunt aceste rafturi inovatoare se afla in Slovenia si fost realizata de catre biroul de arhitectura Dekleva Gregoric Arhitekti. Balustrada scarii este formata de catre barele de metal montate la dreapta si la stanga treptelor.

Inovatoarea scara poate fi luata ca model pentru amenajarile interioare contemporane. Astfel, o scara banala poate fi transformata in biblioteca perfecta pentru un birou sau un atelier. In rafturi se pot aseza cartile in randuri verticale sau orizontale sau poti adauga adauga cateva obiecte decorative precum o lampa, statuete, modele origami, etc.

Rafturile incastrate in treptele casei reprezinta o idee ingenioasa si, in acelasi timp, prietenoasa cu spatiul unei incaperi, care ajuta la o optimizare buna a locuintei. Iata un decor pe care nu-l poti vedea in multe amenajari interioare!

Poti vedea casa in care a fost montata aceasta scara pe site-ul biroului de arhitectura care s-a ocupat de constructia ei.

Sursa trendir.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...