Articole uzuale reinventate – Visibility Product Design Studio

Toate creatiile ale celor de la “Visibility Product Design Studio” sunt foarte impresionante prin simplul motiv ca isi gasesc noi utilizari. In primul rand, fiecare piesa se bazeaza pe inovatii simple, intr-un mod foarte inteligent. De exemplu, o oglinda care se monteaza pe perete se mandreste cu un dulapior integrat in acesta, in care se pot depozita produse de intretinere, la fel si cu un spatiu gol, numai bun de agat un umeras.

Deschide Galeria

Mergand pe aceeasi linie de avantaje ale creatiilor mentionate mai sus, designul lor se focuseaza pe ideea “sa merite banii”, asigurandu-se ca o persoana care achizitioneaza una din piesele lor sa poata beneficia de mai multe avantaje decat ar face-o in mod normal prin altele traditionale, cel mai important fiind sa economiseasca bani.

Un obiect simplu care reprezinta un stativ sau cuier pentru haine in partea de sus poate fi integrat intr-un cadru cu spatiu de depozitare pentru anumite obiecte pe care le folosim in viata de zi cu zi. Un exemplu ar fi umbrelele.

Un ansamblu de instrumente de bucatarie, pentru razuit sau macinat sunt de asemenea regandite pentru a fi mai practice, toate intr-un singur obiect. Acestea au fost create in mod special pentru ghimbir si usturoi, insa se pot folosi si pentru alte ingrediente. Obiectele sunt inspirate de piese din portelan japoneze.

Studioul Visibility Product Design se afla in Brookylin, New York si a fost fondat de Joseph Guerra si Sina Sohrab, ambii studiind la Scoala de Design din Rhode Island.

Sursa foto: interiordesign724.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole