Asmita Gardens premiaza talentul si originalitatea cu 4.500 Euro in concursul de design interior al anului

Cele mai citite

Emblematic pentru stilul de viață exclusivist din centrul capitalei, Asmita Gardens lansează concursul Asmita Design Competition, o provocare profesională adresată arhitecților și nu numai, ce constă în prezentarea unei propuneri de amenajare interioară a unui penthouse. Prin acest demers, se dorește încurajarea noului val de arhitecți în căutare de afirmare și se sprijină depășirea barierelor, prin neacceptarea conformismului în procesul creației.

Deschide Galeria

Regulamentul oficial, calendarul concursului, dar și brieful proiectului pot fi găsite în pagina dedicată acestuia, designcontest.asmitagardens.ro.

Competiția se desfășoară în perioada 08.04.2019 – 27.05.2019, iar premiul acordat este în valoare de 4.500 EURO. Evoluția concursului poate fi urmărită și pe pagina oficială de Facebook a proiectului.

Se caută o abordare proaspătă, originală, venită din exteriorul proiectului, a unei minți care nu se ferește de neconvențional atunci când creează. Randările, căci acestea vor fi rezultatul final și relevant al prezentărilor, vor trebui să conțină pe lângă designul propus și povestea din spatele imaginilor. Un criteriu important în alegerea câștigătorului va fi ca ideile prezentate să fie susținute de o viziune clară, atent gândită și direct proporțională cu spațiul și posibilitățile acestuia.

Asmita Gardens este un proiect unic pe piața imobiliară națională, bucurându-se de un real succes, apartamentele fiind vândute integral și în prezent, cu doar 4 penthouse-uri rămase disponibile. Complexul rezidențial prezintă o înălțime maximă de 92 m de la sol, rezultând astfel binecunoscuta vedere panoramică. Mai mult decât atât, vecinătatea Parcului Natural Văcărești, supranumit și Delta Bucureștiului, ascunde un adevărat ecosistem natural, urmând ca pe viitor să devină primul parc natural urban din România.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa