Atmosfera luminoasa intr-un apartament cu o mica gradina

Ne bucuram mereu de spatiile verzi indiferent de forma lor: balcon, terasa sau gradinita. Frumusetea acestui apartament pe care l-am intalnit astazi sta tocmai in acest detaliu: accesul pe care il are spre exterior intr-o gradinita amenajata pentru momente placute de relaxare.


Deschide Galeria

Si spatiul apartamentului ne conduce catre un interior confortabil, cu detalii minimale. Astfel, asupra structurii s-a intervenit pentru o mai buna circulatie si o cat mai buna luminozitate. Peretele dintre bucatarie si living a fost eliminat, noua camera creata fiind mult mai spatioasa si inundata de multa lumina naturala. Albul predominant amplifica si el spatiul oferind cadrul perfect pentru a introduce piese si detalii colorate cum ar fi masa neagra din zona de dining, covorasul mov din bucatarie, scaunul Barcelona din living sau peretele cu tapet albastru din living.

Contrar parerii generale, albul nu este o culoare rece, ci o varianta sigura de a zugravi peretii, fundalul unde se vor introduce piese care vor straluci tocmai prin prisma curateniei albului.

Si in dormitor vom intalni aceleasi accente de negru dar si culorile lemnului, precum pardoseala, liniile dintre tavan si perete sau jaluzelele.

Frumos conturata este camera destinata biroului, cu un tapet cu motiv floral si piese decorative care imbogatesc textural si vizual incaperea.

Spatiul gradinitei (iesirea se face prin bucatarie) care confera farmecul intregii locuinte, vom gasi o masuta si doua scaune pentru o cafea delicioasa servita in aer liber. Perne pufoase si paturi pentru zilele mai reci precum si plante diverse, iata doar cateva elemente simple care contureaza acest decor din exteriorul apartamentului.

Ne place simplitatea acestei amenajari, fiecare element ilustrand o parte din personalitatea celui care locuieste aici. Micile pete de culoare, mov, galben, albastru, texturile pufoase ale covorului, pernelor decorative si ale paturicilor ne transmit o stare de bine si de confort.

Sursa: vastfast.se

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...