fbpx

Avangardism in contraste metalice pentru un apartament cu 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Pentru aceasta transformare impresionanta, designerul Andreea Marcu, de la Andreea Marcu Interiors Studio Design , a optat pentru o linie contemporana si de efect, cu o baza functionala, totul pentru un confort adecvat. 

Deschide Galeria

In ceea ce priveste repartizarea camerelor, open space-ul incorporeaza trei spatii de interes: living, zona de dining si bucatarie. Omogenitatea estetica face posibila o stransa legatura si o continuitate intre zone. Vorbim in acest caz de o paleta coloristica bazata pe nuante derivate de gri, texturi de catifea si accente glossy de auriu si argintiu, la care se adauga detalii de verde natural prin accesorizarea cu plante decorative.

Mobilierul bucatariei este unul minimalist, aproape confundabil cu design-ul mural, identificandu-se foarte usor cu acesta. Separarea corpurilor superioare de cele inferioare se face intr-un mod modern si abstract, prin adaugarea murala a mozaicului metalic.

Spatiul bucatariei se continua prin adaugarea unei insule cu 3 scaune de bar, tapitate.  Zona de dining si spatiul dedicat relaxarii par ca se afla in oglinda, mobilierul si componentele de iluminat pastrand aceleas detalii, in alte dimensiuni. 

Living-ul se identifica printr-un coltar de mari dimensiuni ce reuseste sa capteze atentia impreuna detaliile inflorate ale tapetului. Cele trei componente care scot intregul open space din anonimat sunt fara indoiala sticla, oglinzile si corpurile de iluminat artificial care, in cazul living-ului si a zonei de dining, se prezinta cu un design ultra modern.

Cu un stil de exceptie la care se adauga un plus de feminitate, dormitorul matrimonial capata un rol functional care capteaza inevitabil atentia datorita unei estetici moderne si “de revista”. Si aici regasim aceleasi texturi de catifea, insertii metalice si oglinzi supradimensionate. Accentele delicate sunt date de introducerea rozului ca si nuanta principala dar si de corpurile de iluminat cu aspect pretios, precum pendulurile cu globuri din sticla. In ceea ce priveste detaliile inedite, enumeram aici tablia din catifea care se intinde pe toata inaltimea peretelui, sinele metalice asezate mural si cele doua noptiere alcatuite complet din oglinzi. 

Cele doua bai cu aspect futurist aduc in prim plan mozaicul metalic si accesoriile cromate.
La mobilierul minimalist se adauga componente sanitare moderne care, impreuna cu sticla, oglinzile si spoturile cu aspect de reflectoare, fac ca intreaga amenajare sa respecte din plin ultimele tendinte.

Pentru ca intreaga metamorfozare sa aiba un rezultat cu efect grandios, designerul Andreea Marcu a optat pentru maximizarea si optimizarea spatiilor astfel incat sa satisfaca nevoile beneficiarei. Adaugand la acestea finisaje remarcabile si accesorii inedite, atmosfera relaxanta si luxurianta a venit ca un bonus bine meritat.

Designer: Andreea Marcu Interiors Studio Design 

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...