Balcoane de apartament cu un aer fresh si vesel

Ideea principala cu care trebuie sa pornesti in aventura amenajarii balconului tau este ca nu vei fi nevoit sa cheltui o suma impresionanta pentru decorarea acestuia. Cele mai accesibile metode de a-ti decora balconul se bazeaza pe simplitate si pe obiecte construite sau reconditionate chiar de catre tine. In plus, poti vana cele mai bune oferte din magazinele cu decoratiuni cu care sa ii completezi decorul.

Deschide Galeria

Spatiu confortabil pentru lectura

Balconul poate fi locul ideal pentru ca iubitorii cartilor sa isi construiasca acel spatiu in care sa evadeze. Decoreaza-ti balconul cu mici rafturi pentru carti si picteaza peretii in culori deschise pentru ca lumina naturala sa se reflecte in toata incaperea.

Hamace si culoare

Hamacele colorate si-au facut cu succes loc pe bacon si e adevarat ca te simti ca in vacanta atunci cand te relaxezi intr-unul. Completeaza decorul cu obiecte de mobilier la fel de colorate, realizate din materiale naturale si ai obtinut propria oaza de buna dispozitie.

Surse naturale de oxigen

Un balcon aerisit in mijlocul unui oras aglomerat e cu siguranta o raritate. Multe ghivece colorate cu plante verzi iti vor oferi o cantitate mai mare de oxigen si vor aduce natura in balconul tau.

Gateste cu placere

Daca ti-ai amenajat o mica bucatarie in balcon, asigura-te ca pe langa functionalitate, vei avea parte si de un spatiu foarte placut. Adauga mobilier in culori fresh si decoratiuni care iti aduc aminte de ultima vacanta la plaja.

Rustic si relaxant

Look-ul traditional se potriveste de minune in balconul tau. Il poti obtine foarte usor daca vei adauga un gard din lemn autentic pe care sa il incadrezi cu plante in ghivece din lut. Nu uita sa adaugi covorul tesut si mobilierul colorat din rachita impletita.

Cel mai primitor loc din casa

Daca detii un balcon mic nu inseamna ca trebuie sa renunti la confort. Te salveaza o canapea pufoasa si pernele care te vor face sa te simti ca minunat in serile racoroase de vara. Poti potenta atmosfera adaugand lumanari pentru o lumina difuza si primitoare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole