Bar-Lounge Rakkan din Atena creat de K-Studio

Designerilor de la K Studio li s-a oferit oportunitatea de a crea un proiect deosebit: un bar-lounge-restaurant numit Rakkan, in Atena.

Deschide Galeria

Situat in shopping center-ul Mela, pe o suprafata de 400 de metri patrati, constructia este considerata a fi un punct de reper in materie de design de interior; barul-restaurant este unic in materie de estetica; specificul este un fusion inedit intre bucatariile internationale.

O parte foarte importanta a cladirii o constituie acoperisul de lemn care a fost construit in totalitate in Grecia si este format din 9500 de cutii de lemn produse manual si a caror amplasare a durat mai bine de o luna. Pentru podea si suprafetele verticale s-au fost folosite materiale rezistente precum placile de granit, lemn solid si vopsea Kpurasanit.

Fiecare parte din restaurant a primit atentia pe care o merita. Lumina consta intr-un grup de lumini focalizate si LEDuri pentru a lumina decoratiunea de lemn de pe tavan si de la bar. A fost facut un studiu special si s-a lucrat pentru a face ca sunetul sa fie exceptional si la bar si in restaurant, folosind materiale izolante. Ventilatia si aerul conditionat au fost facute sa functioneze chiar si atunci cand toate ramele se deschid vara sau iarna. Bucataria a fost proiectata in colaborare cu faimosul chef Joe Kurauchi pentru a fi siguri ca toate nevoile lui sunt indeplinite si ca acesta poate profita la maxim de spatiu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole