Barisieur – un ceas cu alarma care te trezeste cu o ceasca de cafea

Barisieur este, probabil, singurul ceas cu alarma care are incorporata si functia de filtru de cafea. Dupa achizitonarea acestui ceas, diminetile nu vor mai arata ca inainte. A avea o casca aburinda de cafea, imediat dupa ce a sunat ceasul desteptator, este visul oricarui bautor al acestei licori cu proprietati energizante.


Deschide Galeria

Acest aparat a fost creat de catre Joshua Renouf, designer de produs si infocat consumator de cafea. Atunci cand ceasca de cafea este gata preparata, Barisieur trezeste intr-un mod foarte subtil utilizatorul prin sunetul placut pe care il produc bilele de rulment (montate special cu acest scop) si prin mirosul innebunitor al cafelei.

Barisieur este prevazut cu diferite mici sertarase in care se pastreaza laptele, zaharul si cafeaua, fiind ideal pentru cei carora le place cafeaua, dar nu vor sa-si petreaca prea mult timp preparand-o.

Citeste si Steam Coffee Shop – un loc fantastic pentru a explora cafeaua

Este foarte folositor mai ales in diminetile de dupa noptile scurte, cand organismul are nevoie de un mic impuls pentru a incepe o noua zi.

Acest dispozitiv are in componenta lui si o tavita detasabila care il face foarte usor de curatat si intretinut. Acest aparat are si optiunea de a trezi utilizatorul dupa jumatate de ora de la prepararea cafelei, asta in cazul in care mirosul acestei bauturi nu l-a trezit deja.

Barisieur este un dispozitiv inovator care revolutioneaza modul in care se prepara cafeaua. Atat prin design cat si prin functiile sale acest aparat usureaza modul de viata al utilizatorului, oferindu-i totodata posibilitatea de a dormi mai mult. Pentru multi bautori de cafea momentul trezirii este unul extrem de dificil, iar prepararea cafelei este o adevarata corvoada. 

Citeste si Filtrul de cafea inteligent

Sursa foto: joshrenoufdesign.com

 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...