fbpx

Birou din Bucuresti intr-un mix de culori ce starneste imaginatia

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Putem spune despre noul sediu al celor de la Lowe Romania ca este printre cele mai creative birouri din oras. In unele privinte acest spatiu de lucru se afla undeva la imbinarea dintre birou, loc de joaca, spatiu de relaxare, cafetarie cu un design plin de viata si terasa de vara perfecta pentru a iesi cu colegii.

Deschide Galeria

Pentru orice companie mutarea intr-un spatiu nou reprezinta o etapa destul de importanta. Design-ul birourilor de la Lowe a avut ca punct de plecare dorinta de a oferi celor care lucreaza acolo un mediu personalizat care sa le stimuleze creativitatea. In cazul acesta avem de-a face cu domenii precum PR, publicitate, media si marketing.

Pe de alta parte identitatea vizuala este o componenta a activitatii unei companii care a capatat o importanta tot mai mare in ultima perioada. Amanajarea interioara trebuie sa oglindeasca activitatea respectivei companii, de aceea companiile recurg la designeri sau birouri de arhitectura care sa reuseasca sa redea exact acele trasaturi care contureaza cumva povestea brand-ului.

Proiectul de amenajare al noului sediu Lowe Romania aflat pe patru etaje apartine celor de la biroul de arhitectura Manole Zece, iar acesta se inscrie cu succes intr-o tendinta care pune accentul pe creative si neconventional.

O parte din accesoriile decorative sunt creatii ale unor artisti locali. Abajururile din portelan sub forma de cesti au fost create de Madalina Teler, albumele foto din raftruile cafetariei au fost personalizate de catre Ioana Banica (Marele Deget Mare), ornamentele din origami au fost create de catre Paul Budan (Origamic), masuta din corian semnata Dragos Motica, iar unele dintre desenele de pe pereti au fost realizate de Alexandru Ciubotariu si Filip Letinu.

Dincolo de latura care tine de estetic sau functional proiectul de amenajare incurajeaza una dintre cele mai importante componente ale unul spatiu de lucru unde ideile prind viata: creativitatea.

Via iqads.ro & facebook/Manole10

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...