fbpx

Birou integrat in dormitor – un stil multifunctional creativ

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

De multe ori, din lipsa de spatiu suntem nevoiti sa facem diverse compromisuri pentru a reusi sa obtinem ceea ce ne dorim. Ca de exemplu, biroul amenajat in dormitor. Desi ar putea parea neobisnuit, cand spatiul locuintei nu-ti ofera alternative, dormitorul ar putea fi locul ideal pentru a instala biroul, fiind locul din casa cel mai linistit, lipsit de distractii. Modelele pe care le-am selectat in galerie iti vor oferi surse de inspiratie in cazul in care vei opta pentru o astfel de amenajare.

Deschide Galeria

Unul din principalele motive pentru care biroul a devenit o necesitate este faptul ca multi dintre noi lucram deseori de acasa. O solutie practica pentru un birou integrat in dormitor este sa renuntam la una din noptiere in favoarea crearii unui spatiu suplimentar pentru elementele care vor compune biroul. In acest sens, recomandam pe cat posibil ca biroul sa fie amenajat la fereastra pentru a primi cat mai mult timp lumina naturala.

Secretul este sa compartimentati cat mai eficient spatiul astfel incat sa poata fi folosit la maximum. Un birou in dormitor nu trebuie sa fie o corvoada, ci, din contra, ar trebui sa se integreze armonios in contextul stilului utilizat pentru decorul camerei. Puteti delimita vizual patul de partea de birou printr-un panou sau printr-o simpla draperie (functioneaza excelent in cazul paturilor cu baldachin). 

Spatiul dedicat in mod normal dressingului poate fi transformat in loc pentru birou intr-un mod ingenios prin izolarea lui cu usi glisante. Astfel, cand nu sunteti la birou, spatiul respectiv este ascuns. Daca spatiul va permite, veti putea amenaja chiar si o mini-biblioteca.

Stilul abordat pentru un birou integrat in dormitor poate sa varieze. De la eclectic, la modern, clasic sau vintage, puteti aborda orice stil, biroul nefiind un impediment in estetica camerei. Integrati elementele de mobila si decor pentru a obtine armonia si confortul dorit.

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...