fbpx

Birou integrat in dormitor – un stil multifunctional creativ

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

De multe ori, din lipsa de spatiu suntem nevoiti sa facem diverse compromisuri pentru a reusi sa obtinem ceea ce ne dorim. Ca de exemplu, biroul amenajat in dormitor. Desi ar putea parea neobisnuit, cand spatiul locuintei nu-ti ofera alternative, dormitorul ar putea fi locul ideal pentru a instala biroul, fiind locul din casa cel mai linistit, lipsit de distractii. Modelele pe care le-am selectat in galerie iti vor oferi surse de inspiratie in cazul in care vei opta pentru o astfel de amenajare.

Deschide Galeria

Unul din principalele motive pentru care biroul a devenit o necesitate este faptul ca multi dintre noi lucram deseori de acasa. O solutie practica pentru un birou integrat in dormitor este sa renuntam la una din noptiere in favoarea crearii unui spatiu suplimentar pentru elementele care vor compune biroul. In acest sens, recomandam pe cat posibil ca biroul sa fie amenajat la fereastra pentru a primi cat mai mult timp lumina naturala.

Secretul este sa compartimentati cat mai eficient spatiul astfel incat sa poata fi folosit la maximum. Un birou in dormitor nu trebuie sa fie o corvoada, ci, din contra, ar trebui sa se integreze armonios in contextul stilului utilizat pentru decorul camerei. Puteti delimita vizual patul de partea de birou printr-un panou sau printr-o simpla draperie (functioneaza excelent in cazul paturilor cu baldachin). 

Spatiul dedicat in mod normal dressingului poate fi transformat in loc pentru birou intr-un mod ingenios prin izolarea lui cu usi glisante. Astfel, cand nu sunteti la birou, spatiul respectiv este ascuns. Daca spatiul va permite, veti putea amenaja chiar si o mini-biblioteca.

Stilul abordat pentru un birou integrat in dormitor poate sa varieze. De la eclectic, la modern, clasic sau vintage, puteti aborda orice stil, biroul nefiind un impediment in estetica camerei. Integrati elementele de mobila si decor pentru a obtine armonia si confortul dorit.

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...