Birou integrat in dormitor – un stil multifunctional creativ

De multe ori, din lipsa de spatiu suntem nevoiti sa facem diverse compromisuri pentru a reusi sa obtinem ceea ce ne dorim. Ca de exemplu, biroul amenajat in dormitor. Desi ar putea parea neobisnuit, cand spatiul locuintei nu-ti ofera alternative, dormitorul ar putea fi locul ideal pentru a instala biroul, fiind locul din casa cel mai linistit, lipsit de distractii. Modelele pe care le-am selectat in galerie iti vor oferi surse de inspiratie in cazul in care vei opta pentru o astfel de amenajare.


Deschide Galeria

Unul din principalele motive pentru care biroul a devenit o necesitate este faptul ca multi dintre noi lucram deseori de acasa. O solutie practica pentru un birou integrat in dormitor este sa renuntam la una din noptiere in favoarea crearii unui spatiu suplimentar pentru elementele care vor compune biroul. In acest sens, recomandam pe cat posibil ca biroul sa fie amenajat la fereastra pentru a primi cat mai mult timp lumina naturala.

Secretul este sa compartimentati cat mai eficient spatiul astfel incat sa poata fi folosit la maximum. Un birou in dormitor nu trebuie sa fie o corvoada, ci, din contra, ar trebui sa se integreze armonios in contextul stilului utilizat pentru decorul camerei. Puteti delimita vizual patul de partea de birou printr-un panou sau printr-o simpla draperie (functioneaza excelent in cazul paturilor cu baldachin). Am gasiti aici o selectie de paturi pentru amenajarea unui dormitor modern.

Spatiul dedicat in mod normal dressingului poate fi transformat in loc pentru birou intr-un mod ingenios prin izolarea lui cu usi glisante. Astfel, cand nu sunteti la birou, spatiul respectiv este ascuns. Daca spatiul va permite, veti putea amenaja chiar si o mini-biblioteca.

Stilul abordat pentru un birou integrat in dormitor poate sa varieze. De la eclectic, la modern, clasic sau vintage, puteti aborda orice stil, biroul nefiind un impediment in estetica camerei. Integrati elementele de mobila si decor pentru a obtine armonia si confortul dorit.

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...