Birouri animate pentru copiii de toate varstele – 10 modele

Exemplul 1 – In aceasta camera lemnul este omniprezent! Scaunele, zidul, si, desigur, biroul, toate din lemn, reprezinta un amestec reusit. Fara a fi simplist, biroul reuseste sa fie atat practic cat si aspectuos. Scaunele colorate pastel, cutiile de depozitare si literele atasate de perete ofera spatiului un caracter puternic.
Exemplul 2 – Aceasta amenajare simpla si originala este locul ideal de studiu pentru cei mici. Biroul este animat de o mobila simpla care se completeaza cu desenele vesele de pe pereti, langa care tabla de scris asteapta sa fie folosita fie pentru desenat fie pentru diverse calcule matematice.
Exemplul 3 – Aceasta amenajare in stil scandinav a fost conceputa pentru a oferi atat un mediu sigur, cat si unul educativ stimulativ. Acest birou se poate adapta, puatand fi mutat mai sus in functie de inaltimea copilului astfel incat acesta sa beneficieze de o dezvoltare optima.
Exemplul 4 – In aceasta camera putem gasi niste amestecaturi discrete de elemente colorate pentru a energiza spatiul si pentru a crea un ambient creativ: pat cu baldachin cololorat, scaun galben de rachita si desene cu animale pe pereti.
Exemplul 5 – Piesa principala a acestui birou este masa rabatabila inclusa in raftul lipit de perete. Acest raft, pe langa ca este o solutie ingenioasa ajuta si la o optimizare buna a spatiului.

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...