Birouri do-it-yourself pentru acasa

Fie ca o constientizam sau nu, factorii de mediu interiori si exteriori ne influenteaza valorile estetice si viata in ansamblul ei. De aceea, un design potrivit are puterea sa inspire si sa incurajeze creativitatea si productivitatea, in special la nivelul biroului. Dorinta de customizare din zilele noastre a dat nastere unor multiple proiecte DIY, de la cele mai simple pana la modele mai complexe. Trecem astazi in revista cateva idei de birouri do-it-yourself pentru acasa.


Deschide Galeria

Birourile mari si spatioase sunt un avantaj pentru cei care lucreaza de acasa o perioada mai mare. Astfel de birouri do-it-yourself reprezinta o solutie eficienta si pentru stocarea documentelor necesare si a materialelor auxiliare necesare. Uneori sunt necesare doua monitoare, o imprimanta, casti, cesti de cafea pentru orele tarzii in noapte si o multime de alte elemente organizatorice. De aceea, spatiul care se creeaza si mai ales utilitatea lui sunt importante. 

Rafturile si etajerele pot fi adaugate si customizate in functie de dimensiunile peretilor si necesitatile de depozitare. Eficienta spatiului de lucru influenteaza felul in care lucram. De aceea, trebuie sa luam in calcul marimile si lucrurile de care avem nevoie in mod constant. Fara a incarca biroul, pastrati doar obiectele absolut necesare, care va sunt utile in mod constant: o lampa, un suport cu pixuri si creioane. 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...