Birourile Twitter din San Francisco sunt unice in lume

Twitter este un site arhicunoscut in intreaga lume, utilizat de milioane de oameni la nivel international, fiind totodata si locul de scris preferat de majoritatea vedetelor americane si mondiale.

Deschide Galeria

Pentru a fi siguri ca acest site va functiona la standarde optime, managerii biroului central Twitter si San Francisco s-au gandit sa le creeze angajatilor un mediu ideal de munca, unde sa se poata simti ca acasa.

Cei de la Twitter au gasit pe Craigslist, un site de anunturi din Statele Unite ale Americii, o cabana din secolul al 19-lea, care a fost scoasa la vanzare, dupa ce a fost abandonata mai bine de 50 de ani.

Citind acest anunt, cei de la Twitter au luat imediat decizia de a cumpara aceasta casuta seculara din lemn, iar cu ajutorul celor de la Olle Lundberg Design, au reusit sa o implementeze in interiorul biroului din San Francisco, salvand lemnul in intregime.

Casa a fost dezmembrata complet, pe bucati, dupa care a fost regandita in interiorul biroului din San Francisco, fiind adaptata foarte bine cu restul spatiului de birouri. Lemnul acestei case a fost reconditionat in intregime, deoarece prezenta foarte multe semne de degradare, iar acum si-a asigurat o “noua viata” in cadrul uneia dintre cele mai mari companii din lume.

Sursa Foto: Inhabitat

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole