fbpx

Bucataria noua: cum sa optimizezi bugetul

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Bucataria noua poate fi un proiect foarte costisitor in functie de cerintele pe care le ai. Spatiul este primul care iti spune cat si cum ar trebui sa amenajezi in functie de perimetrul pe care il ai la dispozitie. Cu cat este mai mic cu atat investesti mai putin si cu cat ai mai mult spatiu la dispozitie tinzi sa incarci cu mobilier si accesorii de care o sa te folosesti foarte rar spre deloc.

Deschide Galeria

In primul rand, e bine sa iti faci un buget realist pe care sa il respecti cat de mult poti. Focuseaza-te pe prioritati si evita risipa. Stabileste un buget maxim pe care sa nu-l depasesti. Alege mobila de bucatarie practica care sa fie pe masura nevoilor tale. Astfel, daca locuiesti singur intr-o studio si nu gatesti foarte des, un aragaz s-ar putea sa ocupe loc prea mult si sa incomodeze designul general. Foloseste, in schimb, o plita cu inductie electrica sau pe baza de gaz pentru momentele de experimente culinare. Daca nu gatesti des, inseamna ca nici nu vei avea prea multe vase de spalat. Deci poti renunta la masina de spalat vase. Vei face si economii in buget astfel.

In cazul in care ai o familie pentru care gatesti des si implicit bucataria este folosita la capacitate maxima, aici e nevoie sa gandesti in detaliu, modul in care vei amplasa mobila si electrocasnicele astfel incat sa-ti fie cat mai la indemana atat tie cat si membrilor familiei. Poti lua in considerare mobilier incorporat in perete si etajere suspendate pentru a crea impresia de mai mult spatiu si pentru a-ti permite sa personalizezi cu mici decoratiuni, cesti de cafea sau carti de bucate si ghivece mici cu ierburi aromatice.

De asemenea, e bine sa iei in considerare si faptul ca vrei sa-ti largesti familia. Copiii presupun o multime de responsabilitati si spatiu pe masura, asa ca ia in considerare acest lucru in investitia initiala, pentru a preveni alte cheltuieli in viitor. 

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...