Bucatarie cu detaliu galben intr-un apartament londonez

Intr-un apartament din suburbiile londoneze o amenajare ne-a atras atentia. Spatiul in sine nu iese in evidenta prin vreo stilistica deosebita, ci place prin aerul cu tenta vintage si usor rustic pe care il emana. Dar daca este sa numim detaliul preferat, acela ar fi mica bucatarie galbena.

Deschide Galeria

Locuinta in sine este destul de restransa, avand totusi doua dormitoare. Zona de zi imbina placut si bucataria si livingul, fiind o amenajare open space ce primeste multa lumina naturala gratie ferestrelor largi. In contrast, dormitoarele au ferestre tipice de mansarda, de aici si o cantitate mai mica de lumina.

Albul este predominant in aceasta amenajare; astfel, incaperile se pastreaza luminoase si aerisite. Pe un astfel de fundal, accentul de galben al bucatariei reuseste sa iasa in evidenta si sa creeze o adevarata zona de interes. Fiecare detaliu decorativ aduce un plus de personalitate intr-un spatiu care nu exceleaza prin finisaje moderne sau piese inedite. Diversele alaturari ne introduc intr-un camin in care se locuieste, cu plusuri si minusuri.

Pardoseala este unul din acele elemente care imprima valoare spatiului. Imediat dupa, trebuie mentionat si semineul, o piesa superba in jurul careia se invarte amenajarea zonei de conversatii. De o parte si cealalta vom gasi doua zone de depozitare, asimetrice, care nu agreseaza deloc spatiul. De altfel, acest apartament nu abunda in mobilier, fiind alese doar piesele cu adevarat utile.

O abordare minimala vom gasi si in cele doua dormitoare, unul fiind mic, de copil. Patul ocupa locul principal, alaturi de o oglinda si un dulap pentru haine. Ferestrele de mansarda ofera spatiilor suficienta lumina incat sa nu para prea intunecate sau claustrofobe.

Dupa ce urmaresti o astfel de spatiu, poti concluziona ca o amenajare nu trebuie sa fie complicata sau sofisticata ca sa iti aduca implinire sufleteasca. Fericirea sta in lucrurile simple.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole