fbpx

Bucatarie cu detaliu galben intr-un apartament londonez

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Intr-un apartament din suburbiile londoneze o amenajare ne-a atras atentia. Spatiul in sine nu iese in evidenta prin vreo stilistica deosebita, ci place prin aerul cu tenta vintage si usor rustic pe care il emana. Dar daca este sa numim detaliul preferat, acela ar fi mica bucatarie galbena.

Deschide Galeria

Locuinta in sine este destul de restransa, avand totusi doua dormitoare. Zona de zi imbina placut si bucataria si livingul, fiind o amenajare open space ce primeste multa lumina naturala gratie ferestrelor largi. In contrast, dormitoarele au ferestre tipice de mansarda, de aici si o cantitate mai mica de lumina.

Albul este predominant in aceasta amenajare; astfel, incaperile se pastreaza luminoase si aerisite. Pe un astfel de fundal, accentul de galben al bucatariei reuseste sa iasa in evidenta si sa creeze o adevarata zona de interes. Fiecare detaliu decorativ aduce un plus de personalitate intr-un spatiu care nu exceleaza prin finisaje moderne sau piese inedite. Diversele alaturari ne introduc intr-un camin in care se locuieste, cu plusuri si minusuri.

Pardoseala este unul din acele elemente care imprima valoare spatiului. Imediat dupa, trebuie mentionat si semineul, o piesa superba in jurul careia se invarte amenajarea zonei de conversatii. De o parte si cealalta vom gasi doua zone de depozitare, asimetrice, care nu agreseaza deloc spatiul. De altfel, acest apartament nu abunda in mobilier, fiind alese doar piesele cu adevarat utile.

O abordare minimala vom gasi si in cele doua dormitoare, unul fiind mic, de copil. Patul ocupa locul principal, alaturi de o oglinda si un dulap pentru haine. Ferestrele de mansarda ofera spatiilor suficienta lumina incat sa nu para prea intunecate sau claustrofobe.

Dupa ce urmaresti o astfel de spatiu, poti concluziona ca o amenajare nu trebuie sa fie complicata sau sofisticata ca sa iti aduca implinire sufleteasca. Fericirea sta in lucrurile simple.

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...