Locuinta in sine este destul de restransa, avand totusi doua dormitoare. Zona de zi imbina placut si bucataria si livingul, fiind o amenajare open space ce primeste multa lumina naturala gratie ferestrelor largi. In contrast, dormitoarele au ferestre tipice de mansarda, de aici si o cantitate mai mica de lumina.
Albul este predominant in aceasta amenajare; astfel, incaperile se pastreaza luminoase si aerisite. Pe un astfel de fundal, accentul de galben al bucatariei reuseste sa iasa in evidenta si sa creeze o adevarata zona de interes. Fiecare detaliu decorativ aduce un plus de personalitate intr-un spatiu care nu exceleaza prin finisaje moderne sau piese inedite. Diversele alaturari ne introduc intr-un camin in care se locuieste, cu plusuri si minusuri.
Pardoseala este unul din acele elemente care imprima valoare spatiului. Imediat dupa, trebuie mentionat si semineul, o piesa superba in jurul careia se invarte amenajarea zonei de conversatii. De o parte si cealalta vom gasi doua zone de depozitare, asimetrice, care nu agreseaza deloc spatiul. De altfel, acest apartament nu abunda in mobilier, fiind alese doar piesele cu adevarat utile.
O abordare minimala vom gasi si in cele doua dormitoare, unul fiind mic, de copil. Patul ocupa locul principal, alaturi de o oglinda si un dulap pentru haine. Ferestrele de mansarda ofera spatiilor suficienta lumina incat sa nu para prea intunecate sau claustrofobe.
Dupa ce urmaresti o astfel de spatiu, poti concluziona ca o amenajare nu trebuie sa fie complicata sau sofisticata ca sa iti aduca implinire sufleteasca. Fericirea sta in lucrurile simple.