Bucatarie demodata, renovata intr-un stil modern

O bucatarie poate fi un loc minunat pentru iubitorii gatitului. Insa cand spatiul pe care il ai la dispozitie este mic si inghesuit, iar aspectul per total lasa de dorit, se impune o renovare care sa schimbe stilul conform dorintelor locatarilor.

Deschide Galeria

Acesta a fost si cazul acestei bucatarii din Londra, cand noul proprietar s-a vazut in fata noului sau spatiu de gatit. Aspectul usor demodat si nefunctional plus stilul retro, l-au determinat sa inceapa rapid o renovare. Astfel rezultatul a fost o bucatarie mai functionala, spatioasa si mult mai frumoasa cu un stil chic, admirabil.

Renovare si reamenajare

Transformarile majore s-au produs la nivelul dulapurilor. Acestea au fost inlocuite cu unele noi. Contrastul alb-negru se potriveste de minune in acest spatiu. Dulapurile inferioare sunt negre cu un aspect lucios, perfecte pentru spatiile mici, iar cele de deasupra, albe, de asemenea lucioase.

Electrocasnicele din bucatarie au fost inlocuite si ele cu unele din inox pentru a forma un tot unitar, un stil chic, practic, masculin.

Din vechiul dulap au fost pastrat doar etajerele care ulterior au fost montate individual. Adaptarea lor este mai mult decat potrivita intrucat lasa impresia unui spatiu aerisit. Rama ferestrei a fost si ea revopsita in negru pentru un contrast cu lumina care patrunde prin ea. Nu a fost montata nicio perdea pentru a lasa cat mai multa lumina naturala sa patrunda in bucatarie. 

Podeaua imita o tabla de sah, bineinteles in tematica alb si negru. Lemnul blatului si al rafturilor vin sa imblanzeasca tema coloristica a bucatariei. Va invitam sa urmariti in amanunt schimbarile realizate in bucatarie si sa va inspirati pentru propriile modificari. 

Sursa foto: designsponge.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole