Renovarea presupune multe batai de cap si resurse financiare consistente. Nu intotdeauna suntem dispusi sa ne ancoram intr-un asemenea proiect. Insa lucrurile pot fi schimbate doar folosind o abordare diferita. In cazul bucatariei de fata, schimbarea s-a produs printr-o culoare noua pentru pereti, cateva proiecte DIY si cateva decoratiuni care au transformat bucataria astfel incat sa para ca dupa o renovare adevarata. 

Vechile culori ale bucatariei (bleu si crem) au fost inlocuite cu alb, integrandu-se astfel in tematica intregii case. Prin simpla varuire si vopsire a peretilor si dulapurilor, intregul aspect este schimbat, parand mai luminos si mai spatios.  

Mozaicul dintre dulapuri blatul de lucru a fost inlocuit cu flise mici, albe pentru a pastra aerul de curat si ordonat. Micile detalii decorative adaugate, infrumuseteaza discret spatiul fara a-l incarca.

Una din cele mai mari schimbari este sistemul de rafturi, un model de stocare tip industrial care permite o depozitare eficienta, fara a lua din lumina necesara bucatariei, el fiind montat in dreptul uneia din ferestre. Jaluzelele au fost si ele inlaturate pentru ca lumina naturala sa patrunda cat mai mult in incapere. 

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii