Bucatarie reamenajata cu minim de investitie

Renovarea presupune multe batai de cap si resurse financiare consistente. Nu intotdeauna suntem dispusi sa ne ancoram intr-un asemenea proiect. Insa lucrurile pot fi schimbate doar folosind o abordare diferita. In cazul bucatariei de fata, schimbarea s-a produs printr-o culoare noua pentru pereti, cateva proiecte DIY si cateva decoratiuni care au transformat bucataria astfel incat sa para ca dupa o renovare adevarata. 


Deschide Galeria

Vechile culori ale bucatariei (bleu si crem) au fost inlocuite cu alb, integrandu-se astfel in tematica intregii case. Prin simpla varuire si vopsire a peretilor si dulapurilor, intregul aspect este schimbat, parand mai luminos si mai spatios.  

Mozaicul dintre dulapuri blatul de lucru a fost inlocuit cu flise mici, albe pentru a pastra aerul de curat si ordonat. Micile detalii decorative adaugate, infrumuseteaza discret spatiul fara a-l incarca.

Una din cele mai mari schimbari este sistemul de rafturi, un model de stocare tip industrial care permite o depozitare eficienta, fara a lua din lumina necesara bucatariei, el fiind montat in dreptul uneia din ferestre. Jaluzelele au fost si ele inlaturate pentru ca lumina naturala sa patrunda cat mai mult in incapere. 

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...