Bucatarie reconditionata pentru un aspect proaspat si modern

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie de cate o schimbare. Mobila si diverse alte accesorii si componente se uzeaza, lasand un aspect neplacut proprietarilor. Astfel ca, odata la cativa ani, se impune o reconditionare si o redecorare a casei, apartamentului sau a unei camere pe care o veti prioritiza in functie de necesitati.

Deschide Galeria

De la aceasta operatiune nu face exceptie nici bucataria. Va propunem in cele ce urmeaza, descrierea unei bucatarii reconditionate.

Pornind de la un aspect corect si prea cuminte al decorului anterior, locatarii au mers pe un stil mai indraznet cu diverse pete de culoare. Pentru a mai economisi, s-a optat pentru pastrarea vechilor dulapuri care au fost, insa, vopsite intr-o culoare mai inchisa. La fel si scaunele de la mini insula din spatiul dedicat bucatariei.

Pentru a realiza un aspect modern, proaspat, a fost inlocuit vechiul blat cu un unul lucios, din otel si o noua chiuveta functionala, integrata in acest ansamblu. Insula si barul au noi blaturi din granit, perfecte pentru noul stil adoptat. Vechiul aragaz a fost schimbat si el cu o varianta moderna de plita pe baza de gaz.

Corpurile de iluminat au fost si ele inlocuite cu unele colorate in nuante nu prea puternice  si in forme inedite. Chiar si micile draperii de la ferestre au fost scoase pentru a permite o mai buna luminozitate camerei. Atat ferestrele dinspre bucatarie cat si cele doua care se deschid inspre terasa ofera acum lumina din belsug. 

Sursa foto: thekitchn.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole