Bucatarie romaneasca in stil ecletic

Pentru astazi ne-am propus sa va vorbim despre o bucatarie deosebita in care elementele traditionale se imbina cu cele moderne intr-un stil placut, ecletic.

Deschide Galeria

Designerii de la Davidsign au adus laolalta, in acest proiect, lucruri pretioase, cum ar fi fronturile din lemn masiv si blat din quartz, in contrast cu materialul nepretentios al corpului de iluminat.

Pentru a spori functionalitatea incaperii, zona de dining este inclusa in spatiul bucatariei. Gratie unei insule de bucatarie, cu dubla functie (zona de lucru si loc pentru luat masa, incluzand aici si patru scaune tip bar) incaperea castiga fluenta si spatiu de miscare.

Pe langa lumina generala de la spoturile incastrate in tavan, mai sunt si corpuri de iluminat separate, pentru zona de gatit si pentru zona de servire a mesei.

Cromatica calda, inspirata de neutrele bej si maro, confera o atmosfera placuta. Albul se imbina armonios cu lemnul pardoselii, iar accentele de negru inspira un ambient elegant si sobru, aducand un plus de interes spatiului.

In galerie vei gasi mai multe stadii ale acestui proiect.

Sursa: daviddesigninterior.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole