Idei moderne de piscine pe acoperis

Piscinele sunt printre cele mai ravnite lucruri la casa oricarui om care vrea sa se bucure de tot luxul din lume, in confortul propriei locuinte, mai ales in zilele caniculare de vara. O piscina la casa omului este ceea ce isi doreste orice proprietar de casa, fiind cel mai placut mod de relaxare dupa o zi grea de munca.

Deschide Galeria

Pentru ca nu toate casele au suficient spatiu in curte pentru a putea acomoda o piscina, o varianta foarte indrazneata, cocheta si luxoasa este de a construi o piscina pe acoperisul casei tale, care va deveni atractia intregii zone in care locuiesti.

O asemenea piscina vine cu numeroase avantaje, dar in acelasi timp este si mai costisitoare decat o piscina la sol. Pe langa faptul ca vei beneficia de un spatiu liber in curte, in acelasi timp, te vei simti ca la plaja, intin pe un sezlong deasupra casei tale, unde soarele va sta deasupra ta pe intreg parcursul zilei.

Cand simti ca te-ai incalzit prea tare, poti intra linistit sa te racoresti in piscina ta de vis, situata pe acoperisul casei tale.

In acelasi timp, plimbarile prin curte sau prin gradina vor fi extrem de relaxante, avand un spatiu generos la dispozitie, bine umbrit si cu o piscina deasupra capului care te asteapta de fiecare data cu apa numai buna pentru inot.

Modele moderne de piscine de care poti beneficia tin doar de bugetul, spatiul pe care il ai la dispozitie si imaginatia ta, iar tu trebuie sa te gandesti cat de placut va fi sa te bucuri de un asemenea ansamblu de lux, chiar la tine acasa.

Prietenii tai vor pleca cu greu de la tine, iar vizitele lor vor fi din ce in ce mai dese, transformandu-te pe tine in gazda perfecta a tuturor petrecerilor de vara.

Sursa Foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole