Echipei Blipsz Architecture i-a fost atribuit proiectul de extindere a unei pensiuni din Odorheiu Secuiesc.

Provocarea proprietarul a fost ca aceasta extindere sa fie in armonie cu natura inconjuratoare, dar in acelasi timp sa ofere tot confortul necesar unei familii sau a unui grup de prieteni. Astfel, fiecare locuinta trebuia sa aiba o bucatarie, un living, o baie si un dormitor.

In plus, terenul pe care l-au avut la dispozitie arhitectii nu a fost foarte ofertant prin prisma inclinatiei si a orientarii fata de soare. Arhitectii au venit cu ideea construirii a 4 locuinte individuale (bungalouri). Pentru aceasta au fost nevoiti sa excaveze in piatra pentru a aduce la acelasi nivel intreg terenul destinat constructiei.

Prin aceasta solutie au reusit sa respecte cerintele proprietarului si in acelasi timp sa ofere turistilor cea mai buna perspectiva asupra peisajului.

Inauntru, fiecare bungalou are in componenta o bucatarie deschisa in living, o baie si 2 paturi duble dispuse intr-un pod deschis.

Foto credit: Martin Biro

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii