Cabina de dus – Locul in care ne reincarcam bateriile. 30 de modele

Despre amenajarea baii am mai vorbit si cu alte ocazii, dar, in cazul in care planuiti sa renovati aceasta mica si importanta parte a locuintei nu strica sa va improspatati imaginatia cu cateva modele de cabine de dus. Fiecare amenajare contine accesorii moderne si toate au in comun o evidenta nota de contemporan. Cabina de dus reprezinta o optiune potrivita pentru persoanele moderne, mereu in miscare, preocupate de economisirea resurselor naturale. Fata de o cada de baie, cabina de dus consuma evident mai putina apa.

Deschide Galeria

Cabina de dus mai are si alte numeroase avantaje: ocupa un spatiu mai mic, este usor de intretinut indiferent de materialul din care este fabricata, simplu de instalat si asigura un consum redus de apa, ceea ce poate micsora facturile la utilitati. Acestea sunt mai potrivite si pentru persoanele in varsta, ele se vor descurca mai usor in baie stand sub dus in pozitie verticala.

Citeste si Ce modele de oglinzi sa alegi pentru baie

Cabina de dus este un accesoriu care poate fi personalizat in functie de fiecare interior si de dorintele proprietarului.

Unele modele pe care le veti gasi in galeria alaturata depasesc ideea de cabina clasica de dus, in sensul in care aceasta se gaseste langa vasul de toaleta, mobila de baie sau cada. Aceste cabine de dus fiind veritabile locuri de relaxare, unele amenajate separat de baie sau chiar situate langa dormitor.

Indiferent unde este plasata, cabina de dus este unul dintre accesoriile cele mai importante ale locuintei. De dimineata, dupa ce te trezesti, sau seara cand te intorci de la serviciu, dusul este primul lucru la care te gandesti pentru a te redresa, iar dupa un dus poti spune ca esti alt om.

Citeste si Ce tip de cada alegem intr-o baie mica?

Via tophomedesigns.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole