Caini de pe strada integrati in campanii publicitare

Iubitorii de animale nu pot concepe sa locuiasca intr-o casa in care sa nu aiba macar un animal de companie, fie el caine, pisica, papagal, peste sau orice altceva ce poate fi tinut intr-o locuinta in conditii optime.

Deschide Galeria

Semnand un parteneriat de colaborare cu Home For Hope, IKEA a reusit sa faca o campanie inedita care face inconjurul lumii, iar iubitorii de animale au distribuit si redistribuit acest mesaj de milioane de ori cu ajutorul retelelor de socializare.

Fotografii angajati pentru acest proiect au ales caini abandonati, luati direct de pe strazi si i-au fotografiat in diferite ipostaze, intr-o veritabila sedinta foto de studio. Pozele realizate cu aceste animale prietenoase au fost printate pe suporturi de carton, in marime naturala, iar aceste cartoane au fost incluse in reprezentantele IKEA din intreaga lume.

Orice persoana care intra intr-o reprezentanta de mobila IKEA, putea sa vada un dormitor, o bucatarie sau un living room modern, unde este integrata si o imagine cu un astfel de caine, pentru a avea posibilitatea de a vizualiza cat de bine ar fi sa ai un animal de casa.

Campania este un real succes si isi propuna sa duca la o scadere drastica a numarului de caini abandonati pe strazi si la o crestere a numarului de adoptii de caini luati din adaposturi.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole