Camere reconditionate pentru un aspect nou

De multe ori, ne dorim sa schimbam aspectul unei camere sau chiar a intregii case, insa de cele mai multe ori abandonam acest demers intrucat gandul la costuri ne face sa ne speriem.

Deschide Galeria

Este important de stiut ca poti schimba decorul unei camere cu foarte putin, doar adaugand sau eliminand, dupa caz, cateva elemente, avand astfel impactul dorit.

Va prezentam in galerie cateva idei simple pentru a va inspira in demersul dumneavoastra de transformare a decorului.

Inlocuirea caramidei cu lemnul a fost pentru camera din prima fotografie o idee foarte inspirata. De asemenea, camera de zi a prins viata cu un covor cu model indraznet, perne decorative cu diverse meotive si cu un tablou. La fel cum si colorarea dulapurilor va schimba cu desavarsire aspectul camerei intr-unul modern.

O perdea sau draperie care sa se asorteze cu canapeaua sau cu un covoras, va aduce caldura in atmosfera din incaperea proaspat redecorata. Si bucataria poate suferi o transformare benefica fie prin eliminarea unor usi si dulapuri, fie prin vopsirea lor in culori deschise pentru un plus de luminozitate.

Pentru spatiul destinat biroului dumneavoastra, un mic desen pe perete poate crea o atmosfera placuta de lucru.

Colorarea intr-o tematica de culori va face din servitul mesei, momentul preferat al familiei. Culorile pastelate de galben si verde alaturi de albul mesei vor aduce un plus de veselie.

Fiti curajosi si schimbati chiar azi aspectul camerei dorite! Spor la decorat! 

Sursa foto: housebeautiful.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole