fbpx

Caminul mult visat amenajat in 43 de metri patrati

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Culorile si iluminatul potrivit pot face minuni in orice amenajare, in special in cele de mici dimensiuni. Pentru acest apartament de 43 metri patrati, designerul a mizat fix pe aceste atuuri astfel incat sa obtina un decor modern si elegant.

Deschide Galeria

Spatiul a fost gandit pentru o tanara beneficiara, care si-a dorit o locuinta amenajata actual, cu accente de culoare si mai ales, un dormitor, cat de mic. Desi configuratia initiala era una de apartament cu o camera, designerul a reusit sa optimizeze spatiul existent, asigurand si o zona de dormit pe care a delimitat-o cu ajutorul draperiilor.

Functiunile principale se imbina armonios intr-un open space, delimitarile fiind la nivel vizual. De exemplu, spatiul pentru dormit este delimitat prin draperii care asigura intimitatea necesara, iar bucataria, printr-un corp tip bar, fiind separata de restul camerei.

Printr-un sistem de scafe cu spoturi incastrate, intregul apartament primeste un iluminat uniform. Cromatic, s-a folosit mult alb pentru efectul sau de amplificare a spatiului, culori neutre si tonuri de albastru si mov care personalizeaza discret spatiul. Minimalismul descrie cel mai bine aceasta amenajare; au fost integrate doar piesele strict necesare, pastrand spatiul aerisit si fluent. Acest lucru a fost posibil gratie celor doua camari, una aflata imediat langa usa de la intrare si inca una langa baie.

Zona bucatariei a fost foarte bine pusa in valoare asigurand toate cele necesare pentru gatit si depozitat. Mobilierul este dispus in forma literei L oferind un plus de spatiu pe blatul de lucru. A fost ales albul pentru toate fronturile dulapurilor, iar spatiul dintre ele amenajat cu panouri din sticla colorata.

Spatiul care compune livingul urmeaza linia designului minimal, cu o canapea de doua locuri si un corp de mobilier suspendat aflat sub televizor. Decoratiunile (vezi ceasul) si peretele-accent conturat cu albastru descriu punctul focal al acestei zone din apartament.

Si pentru zona de dormit, designerul a mizat pe mobilier la comanda, iar culoarea-accent este movul, nuanta care imprima o eleganta discreta decorului. Tablia tapitata a patului, peretele, otomanul si pernele decorative redau excelent motivul cromatic feminin. De neratat este si amenajarea realizata in baie, optimizata astfel incat sa integreze spatii de depozitare, masina de spalat rufe, precum si o cada confortabila.

Ne-a placut mult aceasta amenajare si speram sa gasesti sursele de inspiratie de care ai nevoie pentru propria locuinta!

Designer: Artnest

Reclama

Articole noi

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...

Cunoști cele cinci avantaje ale colțarelor?

Astăzi îți vom spune de ce colțarele sunt piesa...

10 Moduri de a curata bucataria fara sa folosesti substante chimice agresive

Cel mai iubit loc din casa pentru majoritatea oamenilor...

Care sunt accesoriile de care ai nevoie în baie

Amenajarea băii din casa nou construită sau mobilarea uneia...

Apartament de trei camere din Bucuresti amenajat in stil scandinav

Mult alb, lemn masiv si placari de lemn deschis...