Canapea care se transforma in pat supraetajat

Un obiect de mobilier precum aceasta canapea care se transforma in pat supraetajat este cea mai buna solutie pentru locuintele mici. Pe langa faptul ca ajuta la o mai buna optimizare a spatiului de locuit, are un design foarte modern si se poate incadra in multe dintre stilurile de design interior.

Deschide Galeria

Compania italiana Clei este cea care produce aceste uimitoare canapele, si, se pare, ca au o anumita inclinatie spre producerea unor asemenea obiecte de mobilier ingenioase.

Desi este destul de scumpa o asemenea canapea nimic nu se compara cu ecomonisirea de spatiu pe care o aduce aceasta piesa de mobilier. Este foarte robusta si datorita designului interesant poate personaliza locuinta in care se afla.

Citeste si Canapeaua "puzzle"

Obiectele realizate de cei de la Clei au mai multe optiuni integrate, fie ca sunt mese, paturi, canapele, birouri sau mese, aceste piese de mobilier putem spune ca revolutioneaza spatiul in care sunt introduse prin designul lor interesant si autentic. Optiunile personalizate pe care le ofera fac din aceasta canapea un obiect inovator care poate sa fie un model pentru multi designeri.

Aceasta canapea de la Clei poate fi pusa in camerele de mici dimensiuni, sunt ideale pentru persoanele tinere care isi petrec putin timp in locuinta, iar aceasta piesa de mobilier este ideala pentru momentele in vine un prieten in vizita si il gazduim peste noapte.

Stilul in care se incadreaza aceasta canapea poate fi cel modern, iar in combinatie cu alte elemente ale acestui stil, precum o masuta de cafea de sticla asezata in fata ei, atunci cand canapeaua este stransa, poate crea o atmosfera foarte placuta si casual.

Citeste si Amenajarea unui dormitor mic. Poze inainte si dupa

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole