Canapea modulara 3 in 1

Pornind de la case si continuand cu piese de mobilier, designul modular devine o necesitate intr-o lume in care lipsa de spatiu se transforma intr-o problema din ce in ce mai mare. Mobilierul modular este o solutie practica si ergonomica mai mult decat binevenita in apartamentele mici.

Deschide Galeria

Astazi vom vorbi despre Sofista – o canapea modulara 3 in 1 care te va cuceri de indata ce o vei vedea. Dupa cum si numele o spune, este formata din trei parti, una fiind un fotoliu, cealalta parte fiind o sofa tip divan, iar ultima parte o sofa de doua persoane.

O poti folosi ca un intreg sau pe parti in functie de necesitati si spatiu. In mod clar este o solutie mai mult decat eficienta care vine in sprijinul unei amenajari de studio, de exemplu.

Un aspect grozav al acestei canapele este faptul ca vine in variante de culori care se potrivesc in orice spatiu. Nuantele neutre, de bej, gri si crem pal sunt perfect adaptabile in apartamente indiferent de stilul abordat.

Canapeaua este usor de manevrat, mecanismul fiind foarte simplu: bratele laterale pur si simplu se detaseaza pentru a elibera celelalte doua parti. O vei ajusta facil si la fel de repede o poti reaseza in pozitia initiala. In plus, tapiteria se spala la masina, usurand mult munca atunci cand vine vorba de curatarea ei. Sezutul este alcatuit dintr-o spuma de poliuretan care isi revine rapid la forma initiala iar cadrul din lemn de fag.  

Desi pretul nu este unul tocmai mic, avantajele pe termen lung pot face din aceasta sofa, canapeaua ideala pentru spatiul vostru. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole