Canapea pentru exterior din paleti reciclati

Mobila creata din materialele reciclate castiga din ce in ce mai mult teren in design. Fie ca este vorba de amenajare pentru case sau de mobilier pentru baruri si terase, orice idee este inteligent integrata in decor. Paletii nu fac nicio exceptie de la aceasta tendinta, ei fiind printre cele mai utilizate materiale de acest gen.

Deschide Galeria

V-ati gandit cum ati putea realiza chiar dumneavoastra o canapea pentru exterior din paleti reciclati? Faceti rost de paleti reciclati si cateva scanduri de lemn pentru cadrul bancutei. Luati masurile necesare si selectati partile din paleti de care aveti nevoie. Daca nu aveti acasa instrumentele necesare pentru taiat si finisat, apelati la un tamplar local. Tot el va poate da sfaturile necesare pentru ca produsul final sa fie in forma potrivita. In  galerie, va oferim cateva imagini detaliate de pe parcursul procesului care va pot servi ca ghidaj.

Pentru a putea fi folosita, cumparati perne pentru sezut, moi si pufoase pentru confort si altele pentru spatar si un decor placut.

Spor la treaba!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole