Canapeaua gri – o solutie universala pentru orice decor

Alegerea canapelei poate fi un proces de durata. Multitudinea de optiuni privind marimea, materialul si culoarea ne pun in dificultate atunci cand vine momentul achizitionarii ei. Insa exista o varianta pe care puteti miza si cu care nu veti da gres indiferent de schimbarile pe care le veti face de-a lungul timpului in locuinta: canapeaua gri.

Deschide Galeria

Fiind o nuanta neutra, griul poate fi combinat cu aproape orice culoare. Il puteti folosi alaturi de culori reci precum albastru, indigo, verde si orice variatii ale acestora. De asemenea, griul se combina foarte bine si cu nuantele deschise de portocaliu, galben, rosu sau roz, potolindu-le intensitatea. Griul actioneaza ca un liant, creand coeziune la nivelul culorilor dintr-o amenajare. In plus, daca veti alege canapeaua gri pentru camera, veti putea integra mai usor diverse imprimeuri sau motive geometrice (pentru covor sau pernele decorative), griul asigurand elementul de echilibru in incapere.

Griul este o nuanta cu valente elegante. O canapea cu un material de un gri intens ofera un aspect usor sofisticat, de aceea orice model ati alege, noua voastra piesa de mobilier va arata deosebit.

Canapeaua gri in tonuri deschise este potrivita pentru un stil shabby chic, in care poate fi asortata cu diverse alte materiale si texturi; in acelasi timp tonurile inchise sunt preferabile unui decor modern, masculin, cu accesorii metalice sau din contra cu texturi bogate precum plusul sau lana pentru a pune in evidenta structura plina a materialului.

In plus, griul va va ajuta in pastrarea canapelei mai mult timp reusind sa ascunda imperfectiunile care vin odata cu uzura, mai ales daca aveti copii mici.

Indiferent de preferinte, canapeaua gri este o investitie pe termen lung, o alegere inteligenta care va poate scuti de multe batai de cap de-a lungul timpului gratie proprietatilor sale. De aceea, mizati pe calitate si functionalitate unei piese de mobilier care polarizeaza in jurul ei o intreaga amenajare.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole