Canapeaua Inclusion – noul loc de joaca pentru copii

Cum ar fi daca livingul ar include si spatiul de joaca pe care si-l doresc copiii de atatea ori, in timp ce tu stai pe canapea privind la televizor?

Deschide Galeria

Iata ca designerul Marvin Reber a imaginat si creat o canapea pentru joaca care se desface in partile componente si poate fi rearanjata pentru a se transforma intr-un loc de joaca pentru cei mici.

Canapeaua Inclusion este destinata atat adultilor cat si copiilor fiind o metoda complementara de a satisface nevoile ambelor parti fara a face compromisuri la capitolul estetica; include 5 piese individuale, suficient de usoare pentru a fi mutate sau intoarse, permitandu-le copiilor sa le aranjeze dupa bunul lor plac. 

Cele doua parti verzi in forma de L, pozitionate la capetele canapelei formeaza atat bratele cat si picioarele canapelei. Partea de sezut din placaj este sustinuta de un suport central si doua picioare metalice egal raspandite. Cand partea textila formata din salteaua bleu este indepartata, portiunea din lemn se transforma intr-un balansoar.

Separate, partile componente ale canapelei ofera optiuni variate pentru joaca, bratele de sustinere putand fi si scaune in miniatura pe care copiii pot sta.  

Combinatia de culori, bleu albastru, verde si alb este armonioasa si stimuleaza creativitatea celor mici, pofta de joaca, canapeaua integrandu-se cu usurinta in multiple tipuri de amenajari. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole