Canapele coltar – un design functional pentru living

Canapelele in forma de L sau canapele coltar sunt deseori intalnite in decorul livingurilor. Functionala si eficienta, acest tip de canapea se potriveste in multe tipuri de livinguri, avantajul ei fiind ca poate crea un spatiu suplimentar pentru sezut.


Deschide Galeria

Exista canapele coltar care pot fi integrate si in alte tipuri de configuratii, cum ar fi cele pe mijlocul camerei. In acest caz aveti nevoie de un spatiu destul de generos in living care sa va permita o astfel de aranjare.

Canapelele coltar va ofera cadrul perfect pentru a instala o masuta de cafea. Puteti adauga si doua fotolii sau doar un scaun tip balansoar pentru a crea cadrul perfect unei zone de socializare si pentru a spori efectul de armonie vizuala.

Majoritatea modelelor de canapele coltar au un design modular care permit adaptarea si ajustarea in functie de spatiul si de preferinte. Ultimul modul poate fi eliminat sau asezat in oricare din partile in care se potriveste cel mai bine.

Confortul este cuvantul cheie in designul canapelelor coltar; folosind perne de diferite marimi, obtinem atat un design placut cat si un plus de confort pentru o utilizare intensa zi de zi.

Atunci cand alegeti locul pentru acest tip de canapea in living, luati in calcul cateva aspecte importante: punctul focal al camerei, aspectul general al camerei si acolo unde este cazul, amplasarea semineului. Ca reper general, canapeaua vine in continuarea semineului, creand centrul de interes al livingului impreuna cu masuta de cafea si/sau alte elemente. Insa, locul ei poate varia. Doar pentru ca se numeste coltar, canapeaua nu trebuie sa stea intr-un anumit punct sau pozitie. Cu putina creativitatea, veti reusi sa aranjati elementele din living intr-un mod original! In galerie, am realizat o selectie cu diverse modele si moduri de aranjare ale canapelelor coltar. Spor la decorat!

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...