Canapele moderne pentru o atmosfera relaxanta

In living ne petrecem multe ore din zi. Aici socializam si ne invitam musafirii, locul preferat pentru a organiza reuniuni de familie. Este un loc in care atmosfera este degajata si relaxata. Una din partile importante care contribuie la crearea starii de bine sunt canapelele.

Deschide Galeria

Un stil modern, confortabil este tot ceea ce iti trebuie pentru a petrece o dupa-amiaza placuta in compania celor dragi. Si cum ai putea realiza asta fara canapele moderne in care sa ne tolanim ore intregi in compania unei ciocolate calde.

Deseori zona in care se afla canapeaua este punctul focal al unui living, fiind completata de cateva scaune sau fotolii tip scaune, uneori acestea fiind in contrast tocmai pentru a le sublinia diferenta. Masuta de cafea este deseori liantul intre cele doua elemente.

Fie ca iti doresti o culoare puternica care sa o scoata in evidenta sau alegi nuante neutre, magazinele de canapele iti ofera nenumarate posibilitati de combinatii pentru a-ti spori confortul pastrand estetica amenajarii. Orice tip de canapele moderne ai alege aminteste-ti ca aceasta sa se integreze si in stilul pe care vrei sa il redai in camera. Fie el contemporan, cu influente industriale, fie vintage sau retro, minimalist sau boem, canapeaua va contribui din plin la fixarea stilului, influentandu-l decisiv.

Fii curajos si nu te feri de modelele cu design curajos, iesit din tipare. Sau pastreaza stilul consacrat si mizeaza pe culori puternice si mai ales pe combinatiile dintre ele: griul si galbenul sunt o asociere fericita si foarte relaxanta. Bejul sau cremul completate de perne decorative in culori complementare sau contrastante vor putea transforma decorul mai mult decat te astepti. 

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole