Casa amenajata in stil minimalist

Va prezentam azi o casa din Slovacia care ne uimeste prin stilul constructiei. Este o cladire fumoasa, simpla si eficienta. Stilul propus de arhitecti s-a pliat intocmai pe dorinta proprietarilor de a avea o casa cu strictul necesar, fara costuri numeroase si dotata cu lucrurile necesare unui trai decent.


Deschide Galeria

Aceasta casa isi doreste sa fie ecologica si a ales in mod deliberat un design minimalist. Spatiul este relativ mic, importante fiind dotarile care mentin cheltuielile scazute, cum ar fi incalzirea prin pardoseala. Cea mai buna si interesanta parte a casei este deschiderea sa catre exterior, catre aerul liber. Acest lucru incepe cu o terasa acoperita pentru a putea sa te bucuri de natura chiar si atunci cand ploua, dar vedeta designului este, de fapt, un perete facut in totalitate din ferestre pe o parte a casei.

Exista doar sticla intre interior si gradina, o adevarata placere pentru cei care prefera sa isi petreaca zilele afara. Datorita felului in care a fost construita casa si a locatiei aceasta nu are prea multa expunere la soare, ci doar atat cat trebuie ca sa nu fie mult prea cald. Singura problema ar putea fi vecinii mult prea curiosi. 

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...