Casa construita in padure de un instructor de caiac cu resurse minime

Casuta din lemn, construita in padurile Nehalem, din Oregon, Statele Unite ale Americii, a fost realizata intr-un stil japonez si s-au folosit cat mai multe materiale locale si naturale, cum ar fi lemnul si metalele specifice zonei. A fost o investitie ieftina si putin costisitoare prin felul in care a fost construita.

Deschide Galeria

Lemnul folosit in constructia casei este lemn reciclat, colectat de la localnici si gasit printre vreascurile din padure. Casa a fost construita intr-un timp foarte scurt de catre Brian Schulz, instructor de caiac in mai putin de un an, iar pasiunea sa este vizibila in designul interior implementat.

Inspirandu-se din arhitectura traditionala japoneza, Schulz a reusit sa construiasca o cabana de vis in padure, care poate adaposti oamenii “prinsi” de noapte in bezna completa sau poate sustine mici tabere de copii care isi doresc sa participe la cursuri de caiac.

Parterul cabanei are o atmosfera rustica, gratie decorului din lemnul omniprezent in interior si exterior, iar podiumul care te intampina face trimitere la arta amenajarilor interioare japoneze.

Scarile sunt sustinute si realizate dintr-un bustean cazut, gasit in padure, care este ideal pentru a intregi acest aspect rustico-traditional. Obiectele de mobilier sunt realizate tot din lemn reciclat, iar acest factor emana un aer calduros in intreaga casa.

Cabanuta este pevazuta cu baie, living room, dormitor si o bucatarie micuta, dar bine luminata si aerisita.

Sursa Foto: Inhabitat

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole