Casa de vacanta in note sublime de alb

Aranjamentele cu bun gust atrag orice privire si sunt pe placul multora dintre noi. Unele dintre decorurile preferate le gasim de obicei in magazinele de specialitate, ele oferind diverse idei pentru cei care isi cauta stilul mobilei pentru casa.

Deschide Galeria

Va vom prezenta mai jos un stil aerisit, simplu, cu influente mediteraneene; fiind o casa de vacanta, proprietarii au decorat-o in acest sens, aducand lucruri necesare petrecerii unor momente memorabile.

Au ales un tip de mobila cu iz de invechit, mobila cu personalitate care are o poveste de zis. Mobila aleasa deserveste scopului casei: este practica si functionala si nu in cele din urma, frumoasa.

Designul per total iti ofera un sentiment de liniste, armonie. Albul predomina in toate elementele de decor. Grinzile contrasteaza intr-un mod placut creand un aspect proaspat, primitor, varatic. Lampile albe, supradimensionate,  blaturile negre si scaunele colorate sunt elementele de detaliu care ofera un aspect unic casei.

Va invitam sa explorati si sa lasati frau liber imaginatiei pentru a va crea propriul decor de vacanta, fie el doar intr-o mica parte a casei. 

Sursa foto: captivatist.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole