Casa dom – construita in doar 6 saptamani cu $9.000

Desi poate parea foarte greu de crezut ca iti poti construi o casa in doar 6 saptamani si cu costuri care se ridica la aproximativ $9.000, Steve Areen a reusit sa demonstreze tuturor ca orice vis este posibil daca ai curajul sa il urmezi.


Deschide Galeria

Steve Areen, aflat in vizita la bunul sau prieten Hajjar Gibran, care construia deja astfel de case dom in satul sau de vacanta din Thailanda, s-a convins pe loc ca acesta este stilul de viata pe care si-l doreste, intr-o casa cu totul si cu totul speciala, construit cu propriile maini.

“Hajjar si sotia lui mi-au oferit un spatiu in interiorul fermei lor de mango ca sa imi pot construi o casa dom”, a declarat Areen pe site-ul sau SteveAreen.com.

Cu ajutorul sfaturilor primite de la prietenul sau si de la cumnatul acestuia, Tao, casa dom realizata de  Steve Areen a fost gata in doar 6 saptamani, la pretul total de aproximativ $9.000. Pretul pentru stuctura de baza a casei a fost de $6.000, iar cu finisajele si cu amenajarea completa a interiorului si achizitionarea mobilei, s-a ajuns la pretul final de $9.000.

Avand in vedere acest pret foarte mic pentru realizarea unei astfel de case, majoritatea oamenilor sunt sfatuiti sa isi aleaga destinatii din tari aflate in curs de dezvoltare, deoarece costurile construirii unei case vor scadea considerabil.

Steve Areen a reusit sa lanseze un adevarat fenomen in randul pasionatilor de constructii, iar casele dom, precum este si cea construita de el, sunt din ce in ce mai in voga in randul tinerilor care se gandesc sa isi realizeze singuri casa de vis.

O casa dom vine cu multiple avantaje, mai ales daca alegeti un climat calduros pe intreaga durata a anului, iar avand in vedere costurile reduse si designul lor foarte estetic, nu este deloc surprinzator faptul ca aceste case dom sunt noul trend in materie de case construite in stiluri neconventionale.

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...