Casa fara pereti din Thailanda

Localizata in partea de sud a insulei Koh Samui, din Thailanda, casa “goala” este o resedinta superba care apartine fotografului specializat pe arhitectura, Marc Gerritsen. Fiind ascunsa pe un deal care ofera o priveliste de ansamblu asupra intregii insule, casa aceasta este o combinatie extrem de reusita in ceea ce priveste imbinarea designului interior si a celui exterior.

Deschide Galeria

Aceasta combinatie este atat de bine realizata incat abia iti poti da seama cand esti in interiorul casei sau cand te afli in exteriorul ei. Tinand cont de aceasta trasatura inedita din intreaga resedinta, casa lui Marc Gerritsen a fost denumita “casa goala”, deoarece nu are pereti decat in partea centrala a constructiei.

Living room-ul este proiectat cu usi glisante care odata deschise dau senzatia ca natura patrunde chiar in interiorul sufrageriei. Materialele folosite pentru realizarea acestei case superbe din Thailanda sunt betonul, lemnul, otelul si geamurile care sunt omniprezente in intreaga casa.

Locuinta aceasta exotica este dotata cu toate utilitatile posibile, la care putem adauga faptul ca nu are alte cladiri invecinate, ceea ce ofera un peisaj de vis, chiar la malul marii, unde intimitatea si linistea vor fi la ele acasa.

Daca iti surade clima mereu calduroasa si bugetul iti permite, iti recomandam o vacanta in frumoasa Thailanda.

Sursa Foto: www.icreatived.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole