Casa Marisei Tomei: un vis transformat in realitate

Talentata castigatoare a unui premiu Oscar, Marisa Tomei, si-a indeplinit visul de a-si dubla suprafata apartamentului din Manhattan, putandu-si satisface astfel marea pasiune pentru lucrurile frumoase.

Deschide Galeria

"Inca din copilarie", spune Marisa Tomei, "mi-am dorit sa traiesc intr-o casa minunata in care sa dansez, sa dansez si sa nu ma mai opresc. "Si-a urmat lectiile de dans cu pasiune, imaginandu-si ca intr-o zi va face piruetele de la cursul de dans prin camerele unui apartament urban-chic din Manhattan.

Tot in copilarie, Marisa si-a dezvoltat si pasiunea pentru mobilier, pentru ca mergea cu mama ei in targurile de antichitati din New York. "Mamei ii placea sa reconditioneze si sa revopseasca mobila, iar mie imi placea sa o privesc". Marisa recunoaste ca se uita si acum la obiecte de mobilier listate pe Internet. "Dupa lungi ore de munca, imi place sa ma uit la lucruri frumoase. E un obicei care ma linisteste."

Unirea celor doua apartamente s-a dovedit a fi o sarcina nu tocmai usoara. Vechiul sau living, impreuna cu biroul si terasa, au fost transformate in dormitor, in timp ce vechiul sau dormitor s-a materializat intr-un vis din copilarie: un dressing spatios.

Prin eliminarea catorva pereti ai apartamentului anexat, actrita a reusit sa creeze un living cu ample spatii deschise care dezvaluie frumusetea Manhattanului, ca si cum ar fi o fotografie adaugata ulterior.

Marisa a decorat o mare parte a apartamentului folosindu-si pasiunea si bunul gust dezvoltate inca din copilarie. S-a implicat in vopsirea peretilor si a cules obiecte de mobilier si decoratiuni din majoritatea locurilor pe care le-a vizitat. De exemplu, in timpul unui festival de film din Maroc, a fugit pentru cateva ore in cautarea unui covor pentru livingul ei.

"In perioada aceea, eram atat de cuprinsa de febra transformarii apartamentului, incat ma aflat intr-o piata de antichitati din New York si in acelasi timp licitam pe telefon pentru cateva scaune datand din anii 1940 pe care mi le doream pentru dormitorul meu." ne spune ea. "Si le-am obtinut!"

Pentru a beneficia de ajutorul perfect in designul interior pe care si-l dorea Marisa, aceasta a angajat un decorator de interior, pe Alexandra Hayden, pentru a coordona decorarea apartamentului alaturi de aceasta. "Stiam intotdeauna cand Marisa era pe platoul de filmare", spune Hayden, "pentru ca ma trezeam dimineata si gaseam 100 de link-uri catre obiecte la care se uita in timpul filmarilor."

Sursa foto: elledecor.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole