Casa suprarealista Mahina, o bijuterie arhitecturala

Casele in forme ciudate, amplasate in locuri superbe, cum ar fi un varf de munte sau pe o stanca aflata pe coasta continentala, au un farmec aparte si reprezinta un model de casa de vis pentru majoritatea persoanelor.

Deschide Galeria

Pozitia neconventionala si forma total iesita din tipar a acestei case suprarealiste, Mahina, este extrem de apreciata si reuseste sa atraga din toate punctele de vedere.

Casa a fost proiectata avand ca inspiratie Luna si diversele ei forme, iar Mahina reprezinta cuvantul din limba Maori care inseamna luna. Avand acestea in minte, designerii au lansat acest concept suprarealist pentru a crea o resedinta de vis la malul oceanului.

Constructia acestei case inedite va incepe in Noua Zeelanda, in cel mai scurt timp, la aproximativ 60 km in nord fata de orasul Auckland, pe insula Kawau. Mahina se doreste a fi o resedinta de lux, de 77 metri patrati care va include o piscina, o sera, un ponton si senzori de reglare a temperaturii in fiecare moment al zilei.

Geamurile vor fi mari si late, din podea pana in tavan, pentru a putea oferi o priveliste ampla asupra Oceanului Pacific, vazut de pe coasta insulei.

 

Sursa Foto: http://www.icreatived.com

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole