fbpx

Casa Tsunami, construita impotriva tututror dezastrelor naturale

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Resedinta din insula Camano, din statul Washington, Statele Unite ale Americii, a fost denumita “Casa Tsunami” deoarece a fost construita de o echipa de experti specializati in catastrofe naturale.

Deschide Galeria

Cei de la Northwest Architects au realizat aceasta casa pentru a rezista la orice tip de dezastre naturale, fiind proiectata sa reziste si in fata unui Tsunami. Cu o suprafata totala de 291 m patrati, casa este situata la marginea insulei Camano si ofera o priveliste de vis din toate unghiurile.

Desi exteriorul nu o arata, casa Tsunami este extrem de spatioasa si este contruita pe 3 niveluri, oferind oricarei familii tot luxul de a trai linistiti si relaxati intr-o casa asigurata din toate punctele de vedere.

Avand un living generos ca spatiu, o bucatarie si o sala in care se ia masa la parter, etajul fiind proiectat pentru dormitoare, amenajarea interioara a fost realizata pentru a se integra perfect cu mediul inconjurator si cu nevoile proprietarilor.

Dormitorul are o usa mare din sticla, iar la deschiderea acesteia se poate vedea oceanul in toata splendoarea lui. Modelul in care a fost construita casa Tsunami a fost preluat de tot mai multe persoane care locuiesc in zone afectate in mod constant de calamitati, iar avand in vedere confortul de care beneficiaza oricine locuieste intr-o casa atat de sigura, putem spune ca va fi o noua tendinta in arhitectura.

Familia care locuieste in prezent in aceasta casa s-a declarat foarte multumita si au constatat ca nu simt deloc cutremurele mici, pe cand vecinii lor se arata mai mereu preocupati de orice mic lucru care se petrece pe insula.

Avand in vedere constructia solida, luxul din interior si mai ales maniera extrem de precauta in care a fost construita cladirea, casa Tsunami este o locuinta de invidiat pentru orice persoana care isi doreste tot ce este mai bun de la locul in care locuieste.

 

Sursa Foto: DesignsMyHomes.com

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...