fbpx

Casara – o poveste despre pasiunea amenajarilor

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Vopseaua sarita pe blatul mesei. O umbra vaga pe oglinda toaletei. O cana de metal cu smaltul crapat, plina cu hortensii albe. Un candelabru de cristal. Un covor din lana pura, tesut la un razboi vechi de o suta de ani de o bunica alba si blanda din Bucovina. Revistele preferate, intr-un cos de nuiele. Un fotoliu facut parca pentru ceai si dupa-amieze cu aroma de ploaie, realizat intr-un mic atelier de familie din tara ceaiului si a dupa-amiezelor cu aroma de ploaie.

Deschide Galeria

Nu tuturor ne place frumusetea imperfecta a obiectelor vechi. Nu toti visam la caldura, confortul si dezordinea naturala a unui “acasa” in care nimic nu e studiat, nimic nu e fortat, nimic nu e artificial. Dar celor care se simt vizati… lor le spunem ca pentru ei exista Casara. Un spatiu in care sa redescoperim tot ce e feminin, imperfect si ca odinioara. Ne place tot ce e realizat manual, nu in serii standardizate, tot ce e natural, simplu si confortabil. Plusuri, cristale, mobilier cu detalii fermecatoare, portelanuri pictate, carafe argintate, toate amintind pe rand de eleganta desueta a unui palazzo toscan, de simplitatea plina de poezie a unui han provensal, de caldura unui cottage. La Casara spunem povesti, bem un ceai bun si inventam traduceri pline de umor pentru shabby chic.

Dar Casara nu se rezuma la obiecte frumoase, atmosfera plăcuta si delicii gourmet – desi exista si ele. Ne laudam ca nu ignoram defel aspectele prozaice ale amenajarii unei case. Cu noi poti vorbi despre usi, despre galerii si manere si robinete, despre toate aspectele marunte, dar atat de importante ale decorului. Apoi despre dulapuri, lampi, draperii, covoare, mobilier de bucatarie, o cada frumoasa… Ne intrebi, ne arati o fotografie si noi cautam pentru tine cea mai potrivită formula. Vino singur, cu planul casei si noi te ajutam sa masori, sa calculezi, sa alegi. Sau vino cu designerul tau si va avea tot sprijinul nostru.

 

SHOWROOM CASARA

Calea Dorobantilor nr. 159, sector 1, Bucuresti

e-mail: office@casara.ro

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...