Pentru fanii lui Bon Jovi, ne-am propus sa oferim cateva imagini din penthouse-ul unuia dintre cei mai iubiti artisti rock ai lumii.

Situat in New York, in New Museum Building, penthouse-ul ofera o panorama spectaculoasa asupra intregului Manhattan, putand fi considerat unul din cele mai luxoase si implicit unul din cele scumpe din lume.

Privind in detaliu, putem intelege usor de ce acest penthouse valoareaza aproape 40 de milioane de dolari. Avand ca suprafata aproximativ 700 de metri patrati, duplexul este o mostra pefecta a luxului si maretiei arhitecturale.

Intregul spatiu este format din doua nivele. La primul etaj, vom gasi 5 dormitoare si 5 bai, inclusiv o suita impozanta cu ferestre in arcada. Tot aici se afla si un living maiestuos cu un semineu, zona de dining si o bucatarie imensa pentru un bucatar profesionist. Urmatorul nivel cuprinde un living si un dining formal, inca o bucatarie, camera media si camera de oaspeti si un budoar. In intregul penthouse, ferestrele impozante din tavan pana in podea, impreuna cu terasele panoramice absolut uimitoare prin amenajare si pozitionare ofera o perspectiva pe care nu multe astfel de imobile o au.

Penthouse-ul vine la pachet cu un lift interior, supraveghere 24/7 si servicii de concierge.

Cat despre stilul penthousului, fotografiile vorbesc de la sine. Renovarea a fost una totala. Stilul Soho se regaseste in toate aspectele decorului, specialistii numind penthouse-ul ca fiind drept cel mai spectaculos duplex penthouse din centrul metropolei.

Eleganta si luxul sunt la ele acasa in minunatul duplex al lui Bon Jovi. Elementele din sticla predomina in intreg spatiul, podeaua din lemn masiv confera un statut impozant iar semineul completeaza atmosfera intr-un stil pur Soho. Panorama oferita de cele doua terase imense iti taie pur si simplu respiratia. Nu ne puteam astepta la nimic altceva din partea lui Jon Bon Jovi, nu-i asa?

  

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!
Comentarii