Casute eco-friendly, 10 modele care te fac sa te gandesti la vacanta

1. Casuta pe roti numita The Cider Box este lunga de 22 de metri, lata de 8,5 metri si inalta de 13,5 metri, dispune de o considerabila zona vitrata, are o bucatarie minuscula, o baie adorabila si un pat suspendat foarte confortabil.
Eco Perch este o mini cabana de forma aproximativ ovala, este realizata in totalitate din lemn, este deosebit de luminoasa si putem spune ca este o adevarata bijuterie a categoriei din care face parte.
Rusty’s Restored Airstream este o rulota clasica care, la exterior, nu se diferentiaza cu nimic de restul rulotelor, dar in interior beneficiaza de o amenajare plina de culoare si de o optimizare inteligenta a spatiului.
Vina’s Tiny House face parte dintr-un proiect al unei persoane care si-a dorit expres o asemenea locuinta in mijlocul naturii. Iata ca visele devin realitate! Aceasta casuta a fost construita pe structura unei rulote si i-a fost atasata o veranda pentru a face mai placute momentele petrecute in aer liber.
Wind River Bungalow apartine unui cuplu din America care s-a hotarat sa construiasca si sa mute in aceasta casuta pentru a nu mai plati rate. Astfel au economist ceva banuti care pot fi folositi in alte scopuri.

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...